Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de pui cu tarhon

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ciorba de pui cu tarhon nu am mai mancat de o vesnicie si asta din cauza ca tarhonul se gaseste foarte dificil. Imi place enorm parfumul si gustul lui, asa ca am facut o delicioasa ciorba de pui cu tarhon.

Daca sunteti amatori de ciorbe va recomand si retete clasice, traditionale, usor de facut.

Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Ingrediente:

  • 500-600 g pui (pulpe/piept)
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mediu
  • tarhon in otet
  • 2 galbenusuri
  • 3-4 linguri smantana/iaurt
  • 2-3 linguri de otet din borcanul de tarhon
  • sare
  • 2-3 l apa calda

Mod de preparare:

Taiem puiul in bucati, le spalam si le stergem cu hartie absorbanta de bucatarie.

Tocam ceapa marunt si morcovul in mici cubulete.

Punem in oala in care vom face ciorba, 1-2 linguri de ulei. 
 
Adaugam bucatile de pui si le calim cca 3-4 minute. 
 
Cand puiul si-a schimbat culoarea, adaugam ceapa tocata si patratelele de morcov. 
 
Amestecam bine si le mai lasam pe foc inca 2-3 minute 
 
Adaugam apa calda peste pui si legume, acoperim oala cu capac si lasam ciorba sa fiarba pana cand puiul este complet patruns.
 
Scoatem bucatile de pui din ciorba, curatam carnea de pe oase si o taiem in bucatele potrivite pe care le adaugam din nou in ciorba.
 
Stingem focul si lasam ciorba sa se linisteasca putin.
 
Intr-un vas separat, amestecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de smantana sau iaurt. 
 
Turnam peste acest amestec 1-2 polonice de supa. 
 
Amestecam bine si il varsam in oala cu ciorba.
 
La sfarsit, adaugam tarhonul (dupa gust) si 2-3 linguri de otet din borcanul cu tarhon.
 
Acoperim oala cu capac si o lasam acoperita cca 15-20 minute.

Servim ciorba cu pofta pentru ca este delicioasa!

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!