Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tort Tiramisu

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Tortul Tiramisu este perfect pentru aniversari sau in zile de sarbatoare. Il prepari fara coacere si il poti orna in nenumarate moduri!orneaza dupa preferinta.

Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Ingrediente

500 g branza mascarpone  
5 galbenusuri 
2 albusuri un praf sare  
200 g zahar pudra 
200 g frisca lichida 
cafea neindulcita  
30 g ciocolata topita 
esenta de migdale//rom  
cacao, pentru pudrat  
500 g piscoturi

  1.  
     
     
     
     
     
     
     
     
    Mod de preparare:
     
    Pentru crema:
     
    Galbenusurile se mixeaza cu jumatate din cantitatea de zahar. Peste crema de galbenusuri se adauga crema de branza si se omogenizeaza bine. Doua albusuri se bat bine cu un praf de sare si restul de zahar, apoi se adauga peste compozitia cu mascarpone. Frisca se bate bine si se incorporeaza in crema de mai sus si se adauga esenta.
     
    Se tapeteaza peretii unei forme rotunde cu folie. Se asaza pe margine piscoturi insiropate in cafea si imbracate pe jumatate in ciocolata topita. Se asaza un strat de crema pe fundul formei. Peste crema se asaza un strat de piscoturi insiropate in cafea. Se asaza inca un strat de crema si peste el inca un strat de piscoturi insiropate in cafea.
     
    Tortul se da la frigider pana a doua zi, cand se scoate pe un platou rotund, rasturnand forma cu fundul in sus, astfel incat sa se vada crema deasupra. 
     
    Se orneaza dupa preferinta.
     
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!