Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Khachapuri leneși cu cașcaval, la tigaie

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Vă plac renumitele plăcinte georgiene, numite khachapuri? Nu aveți timp să le pregătiți? Vă prezentăm astăzi o rețetă simplă de khachapuri leneși cu cașcaval, ce se prepară foarte rapid. Nimic mai simplu. Doar amestecați ingredientele și coaceți plăcintele în tigaie. Obțineți niște plăcinte cu o aromă irezistibilă și crustă aurie crocantă. Preparați khachapuri leneși cu o mare plăcere și serviți-le fierbinți.

Khachapuri leneși cu cașcaval, la tigaie

Khachapuri leneși cu cașcaval, la tigaie

INGREDIENTE 

– 200 g de smântână 15-20%

– 2 ouă

– 0,5 legătură de mărar (la dorință înlocuiți cu pătrunjel)

– 2-3 linguri de făină cernută

– 150 g de cașcaval sau mozzarella

– 1 priză de sare

– unt

MOD DE PREPARARE  

1. Spălați verdeața și tocați-o mărunt. Dați cașcavalul prin răzătoarea mică.

2. Bateți ouăle într-un vas adânc, presărați cu sare și turnați smântâna. Amestecați bine ingredientele.

3. Adăugați făina cernută și amestecați bine. Veți obține un aluat neted și omogen.

4. Adăugați în aluat cașcavalul ras și mărarul tocat. Amestecați.

5. Turnați aluatul într-o tigaie încinsă. Întindeți aluatul pe toată suprafață tigăii și uniformizați-l cu ajutorul unei spatule.

6. Coaceți plăcinta la foc mediu, timp de 5 minute. Verificați plăcinta pe partea de jos, cu ajutorul unei spatule. Dacă plăcinta este rumenă, întoarceți-o cu grijă pe partea opusă și prăjiți încă timp de 4-5 minute.

7. Ungeți plăcinta cu un strat subțire de unt. Veți obține un deliciu moale și suculent.

Vă dorec poftă bună alături de cei dragi!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!