Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aperitive din aluat foietaj, cascaval, ketchup si patrunjel

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aperitive din aluat foietaj, cascaval, ketchup si patrunjel: un aperitiv gustos, rapid de facut, ideal la petreceri alaturi de o bere rece sau o limonada.

La aceasta reteta am folosit aluat cumparat, insa puteti face aluatul foietaj si acasa. Si puteti face si ketchup de casa, dulce sau picant, cum preferati.

Aperitive din aluat foietaj, cascaval, ketchup si patrunjel

Aperitive din aluat foietaj, cascaval, ketchup si patrunjel

Ingrediente:

  • -2 foi aluat foietaj (460 gr de preferat ar fi patrate sau dreptunghiulare, merg si rotunde)
  • -200 gr cascaval ras
  • -ketchup
  • -patrunjel
  • -oregano
  • -unt
  • -seminte de susan

    Mod de preparare?

    Pe o foaie de aluat foietaj se intinde ketchup, se presara oregano deasupra, se pune apoi cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt si se pune deasupra cealalta foaie de aluat foietaj presand usor cu mainile.

    Se taie fasii de 2 cm latime si lungime de circa 12-15 cm (depinde cat este foaia de mare, se da in doua).

    Se unge cu unt topit deasupra.

    Se ia o fasie astfel obtinuta si se pune peste o alta fasie (practic vor fi 4 straturi) si se rasuceste usor.

    Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu unt, se presara cu seminte de susan si se coc la 180 de grade Celsius pentru 25 minute.

    Se servesc atat calde, dar si reci sunt delicioase. 

    Un aperitiv gustos si usor de facut, pe care va recomand si voua sa il incercati.

    Nu pot decat sa va urez mult spor la gatit si 

    Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!