Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare de cartofi cu ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Satioasa si gustoasa, mancarea de cartofi cu ciuperci este usor de preparat si constituie o masa consistenta pentru intreaga familie. Ingredientele sunt la indemana oricui, mancarea se prepara rapid si poti chiar adauga si alte ingrediente si condimente, precum paprika afumata, care ii va conferi un gust aparte.

Amatorii de carne pot adauga in aceasta mancare si carne Mancarea de cartofi cu ciuperci se serveste cu putina smantana si verdeata proaspata tocata pe deasupra.

Mancare de cartofi cu ciuperci
Mancare de cartofi cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg cartofi, 

400 gr ciuperci, 

1 ardei gras, 

150 ml bulion, 

2 ceapa mare, 

1/2 telina mica, 

1/2 pastarnac, 

1 morcov, 

5 linguri ulei, 

sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Spalam legumele  , le curatam si le taiem astfel : cartofii cuburi, ciupercile si ceapa pe jumatate apoi felii, ardeiul, morcovul si telina – cubulete.

Intr-o cratita se pune uleiul (3 linguri )  la incins, adaugam : ceapa, telina, morcovul si ardeiul.

Se calesc 5 minute si  apoi adaugam 250 ml apa fierbinte.

Se pun la  fiert 15 minute,  apoi adaugam cartofii ,  bulionul , sarea , piperul  si se continua fierberea inca 15  minute.

Intr-o tigaie adaugam restul de ulei si prajim ciupercile pana devin usor aurii.

Intr-un vas termorezistent (sau vas de lut – 2.6 litri ) se adauga mancarea de cartofi, adaugam ciupercile si introducem la cuptor pentru 20 minute/180C.

Mancarea se presara cu patrunjel taiat marunt si se serveste  cu muraturi.

Pofta Buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!