Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata de ciuperci cu carne pui, maioneza si usturoi

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aperitiv perfect pentru mese festive, gustos, usor de facut, incat papilele gustative al musafirilor si-au mai dorit o portie.

Salata de ciuperci cu carne pui, maioneza si usturoi

Salata de ciuperci cu carne pui, maioneza si usturoi

Ingrediente

2 borcane de ciuperci intregi

1/2 piept de pui

4 catei de usturoi

200 g maioneza de casa

1 iaurt natural

cateva fire de patrunjel proaspat (pentru decor)

sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat, se va pune la fiert in apa rece cu un praf de sare (cca 20 minute).

Intre timp, ciupercile intregi de la borcane, se vor scurge de zeama intr-o strecuratoare, apoi tocate foarte fin si stoarse bine, urmand a fi puse intr-un vas incapator.

Dupa fierbere, pieptul de pui se va scoate din zeama in care a fiert si pus la racit, urmand a fi taiat in bucatele foarte mici pe un blat de lucru si adaugat in vas peste ciuperci.

Maioneza amestecata cu iaurtul natural si cu usturoiul pisat, se va pune in castron, amestecandu-se totul cu o spatula.

Salata de ciuperci obtinuta, se va transfera in boluri de sticla sau ceramica, decorate cu frunze de patrunjel proaspat, acoperite cu folie alimentara si date la rece in frigider pana la servire.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!