Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschi de Porc cu Ciuperci si Sos de Vin Alb

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Astazi vom face Muschi de Porc cu Ciuperci si Sos de Vin Alb. Carnea este gatita in tigaie impreuna cu multe ciuperci, smantana si vin alb. Daca vreti sa impresionati pe cineva cu o cina delicioasa, dar si foarte aspectuoasa, muschiul de porc cu sos este perfect. Are un gust magnific, greu de exprimat in cuvinte.

Muschi de Porc cu Ciuperci si Sos de Vin Alb

Muschi de Porc cu Ciuperci si Sos de Vin Alb

Ingrediente:

  1 muschi de porc
400 de grame de ciuperci taiate in felii
200 de ml de vin alb
200 de ml de smantana pentru gatit
4-5 linguri de ulei
3 catei de usturoi taiati felii
sare si piper dupa gust

  Mod de preparare:
 
1. Incepem prin a condimenta muschiul cu sare si piper. Il ungem cu aproximativ 1 lingura de ulei.

2. Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei. Prajim muschiul de porc bine pe toate partile pana cand devine rumen.

3. Cand e auriu pe toate partile il punem pe un tocator si il taiem in medalioane de doi cm grosime.

4. Punem medalioanele inapoi in ulei, apoi le rumenim bine si pe partile taiate.

5. Cand s-a rumenit adaugam ciupercile peste el, punem usturoiul, sare si piper.

6. Gatim totul aproximativ 5-7 minute, pana cand scad ciupercile.

7. Cand ciupercile au scazut putem adauga vinul si smantana.

8. Din acest moment mai fierbem totul 30 de minute, pana cand lichidul scade si se ingroasa.

9. Cand sosul s-a format putem opri focul si servi mancarea.

Va doresc pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!