Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui cu pesmet

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Piept de pui cu pesmet este o alternativa la clasicul snitel de pui. Il prepar in forma asta, suvitata, cu pesmet. Stiu, nu am voie sa maninc snitel, prajite in ulei. Probabil ca asa e, insa atunci cand il prepar, am grija sa folosesc ulei de palmier, sa nu il ard, sa il scurg si sa il schimb de cateva ori, si sa scot suvitele din piept de pui cu pesmet pe servetele absorbante, pentru a inlatura astfel cat mai mult din ulei. Si atata timp cat il prepar de cateva ori pe an, nu mi se pare ca e atat de grav.

Piept de pui cu pesmet

Piept de pui cu pesmet

Ingrediente:
  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 3 oua
  • sare
  • pesmet
  • ulei de palmier pentru prajit

Mod de preparare:

Pieptul de pui, fara piele si os, il spalati printr-un jet de apa rece. Il stergeti bine cu servetele absorbante, astfel incat sa fie complet uscat. Si inca o chestie esentiala: pieptul de pui sa fie la temperatura camerei. Cu ajutorul unui cutit  ascutit, special pentru carne, taiati fasii subtiri de un 1 cm grosime. Presarati-le cu putina sare.

Intr-o farfuriora adanca bateti cele trei oua ca pentru omleta. Intr-o alta farfurie puneti pesmetul. Apoi luati fiecare suvita de piept de pui, dati-o prin pesmet, ou batut si iarasi pesmet. Prajiti-le in tigaie in ulei de palmier, pe fiecare parte pana devin aurii.

Scoateti-le pe hartie absorbanta si lasati-le sa se raceasca putin.

Procedati la fel cu toate suvitele de piept de pui.

Consumati fasiile de piept de pui cu pesmet calde, alaturi de legume sotate, sau simple cu sos de rosii si busuioc.

Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!