Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Penne la cuptor

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Mi-era poftă zilele astea de paste. Dar cum paste am tot mâncat în ultima vreme, de toate felurile, m-am gândit să fac ceva ce n-am mai mâncat de multă vreme - paste la cuptor.

Penne la cuptor

Penne la cuptor

Ingredinte

500 gr pen

200 gr bacon

100 gr telemea

150 gr cașcaval

250 ml suc de roșii

cimbru, busuioc, sare, piper 

Mod de preparare:  

Am pus pastele la fiert, conform instrucțiunilor de pe cutie. Între timp, am ras telemeaua și cașcavalul împreună (pe răzătoarea mică) și am tăiat baconul cubulețe.

Apoi, am pus sucul de roșii într-un castron și l-am amestecat cu cimbru, busuioc, sare și piper.

Când pastele s-au fiert, le-am scurs bine. Apoi, într-un castron termorezistent, bine uns cu ulei, am pus un strat de penne, pe care l-am acoperit cu un strat de cașcaval și telemea (cam o treime)

După care am pus jumătate din bacon

Am repetat operația - încă un strat de paste, un strat de brânzeturi (încă o treime) și un strat de bacon. Apoi am mai pus niște penne deasupra si am turnat sucul de roșii, cu atenție, să se infiltreze peste tot.

Am pus deasupra ultima treime de brânzeturi rase

Le-am ținut la cuptor, la foc mărunt, cam 15-20 de minute, până s-au topit brânzeturile, iar cele de deasupra au devenit aurii.

Poftă buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!