Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele în sos de brânzeturi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Una dintre cele mai bune variante de chifteluțe cu sos pe care le vei mânca în viața ta, mai ales dacă iubești sosurile albe. E o rețetă la care ai nevoie doar de cunoștințe de bază și de 30 de minute libere. Super gustoasă, super rapidă și foarte aspectuoasă. Pe placul întregii familii, garantat!

Chiftele în sos de brânzeturi

Chiftele în sos de brânzeturi

Ingrediente:

Pentru chiftele:
  • 800 g carne tocată (amestec vită și porc)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ou
  • 1 cartof
  • 1-2 felii de paine
  • 1/2 legătură pătrunjel proaspăt
  • sare și piper după gust
  • 1 linguriță combinată de rozmarin, busuioc, oregano, cimbru
Pentru sos:
  • 25 g unt
  • 30 g făină
  • 400 ml lapte
  • 100 g cașcaval afumat
  • 100 g mozzarella
  • 50 gr parmezan
  • 20 g gorgonzola
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Înmoaie pâinea, stoarce-o de apă. Bate oul. Toacă ceapa, pătrunjelul, usturoiul, rade cartoful și morcovul și amestecă-le. Într-un castron mare pune carnea tocată, adaugă legumele, pâinea și oul bătut. Condimentează. Formează chiftelele și pune-le într-o tigaie mare la prăjit (în serii, câte 5-8 minute), până se rumenesc pe ambele părți.

Când s-au făcut chiftelele, scoate-le pe toate pe un șervețel să absoarbe din grăsime. În aceeași tigaie mare, topește untul, adaugă – pe rând și amestecând continuu – făina, laptele. când s-a format și îngroșat sosul, adaugă pe rând brânzeturile rase. amestecă și lasă 1-2 minute pe foc să se combine aromele. Adaugă chiftelele și mai lasă-le la făcut cât consideri tu că e nevoie.

Le poți servi cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!