Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Burger American

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

În mod normal, burgerul nu e o opțiune pentru micul dejun, îți propun o rețetă pentru un burger delicios care poate constitui un pranz autentic.

Burger American

Burger American

Ingrediente:

500 g carne tocată vită sau vită cu porc (însă majoritar vită)
Sare și piper
1 ou

Asamblare:

Cașcaval Cheddar feliat (sau brânză topită felii cu Cheddar)
Chifle pentru hamburger
Salată verde
Castravete murat
Roșii
Ceapă roșie
Maioneză și ketchup

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu oul până se încorporează. Se adaugă apoi condimentele după gust (după preferințe, pe lângă sare și piper se mai pot pune usturoi granulat sau verdețuri uscate). Porționează compoziția în bucăți de cam 150 g și formează fiecare porție ca o chiftea plată. Într-o tigaie încinsă sau pe grill, prăjește bine chiftelele pentru a obține burgeri delicioși.

Până burgerii se prăjesc, taie chiflele în două, unge fiecare parte cu puțin unt și prăjește-le puțin, doar pe partea feliată.

Ca să asamblezi burgerul, pune puțin muștar pe chifla de jos, apoi pune burgerul, felia de cașcaval, salată verde mărunțită, o felie de roșie și una de ceapă tăiată rondele. Adaugă maioneză și ketchup după gust, iar apoi pune capacul chiflei peste. 

Dacă e nevoie, bagal la microunde, pentru un minut, sa fie mai cald.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!