Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa minestrone

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Supa minestrone este un fel principal de origine italiana, care contine legume diverse si paste. Noi iti propunem o varianta de supa minestrone, cu paste, fasole, rosii si alte legume.

Supa minestrone

Supa minestrone

Ingrediente:

  • 425 g fasole rosie fiarta
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 tulpini de telina
  • 3 catei de usturoi
  • 3 cani spanac
  • 2 cani paste melcisori
  • 800 g rosii in sos tomat
  • 6 cani supa de legume
  • 1 lingura ulei
  • parmezan 
  • sare, dupa gust
  • piper, dupa gust

    Mod de preparare:

  • Pentru a prepara aceasta supa minestrone, incepe prin a fierbe fasolea rosie, intr-o oala cu apa, schimband de doua ori apa.
  • Scurge fasolea de apa si las-o la racit.
  • Curata de coaja si spala cartofii, morcovul, usturoiul, ceapa si dovleceii.
  • Pune la incins, intr-o oala incapatoare, uleiul; adauga morcovii taiati rondele, telina taiata feliute, ceapa taiata cubulete, sare si piper (dupa gust).
  • Amesteca toate ingredientele din oala, apoi adauga cartoful taiat cubulete si usturioul taiat marunt.
  • Dupa ce legumele s-au inmuiat putin, adauga in oala rosiile in sos tomat, supa de legume si dovleceii taiati cubulete.
  • Lasa supa minestrone la fiert, la foc mic, timp de 45 de minute.
  • Adauga fasolea fiarta, spanacul proaspat si pastele melcisori.
  • Lasa supa minestrone la fiert alte 10 minute, la foc mic, apoi stinge aragazul si serveste-o imediat, cu o lingura de parmezan deasupra si paine alaturi.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!