Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mâncare de pui cu verdețuri, ciuperci și smântână

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Verdețurile de primăvară sunt o sursă infinită de idei pentru preparatele tale cu pui. Gustul fresh al frunzelor verzi se potrivește armonios cu savoarea pieptul și pulpelor de pui, toate îmbinându-se de minune cu sosul de smântână. Gătind această rețetă ... este simplu să mănânci gustos.

Mâncare de pui cu verdețuri, ciuperci și smântână

Mâncare de pui cu verdețuri, ciuperci și smântână

Ingrediente: 

  • Mod de preparare:

    1. Spală 1 piept de pui fără os și piele și 1 caserolă de pulpe superioare de pui cu os și piele și pune carnea la fiert într-o oală încăpătoare, cu sare după gust.
    2. După ce a fiert, rumenește carnea într-o tigaie cu 3 linguri de ulei de măsline.
    3. Curăță 300 g de ciuperci de coajă și taie-le felii. Scoate carnea din tigaie și adaugă 50 g unt și ciupercile tăiate. 
    4. Spală și curăță de codițe 2 legături de lobodă, 1 legătură de ștevie și 100 g spanac. Toacă verdețurile pe care le-ai spălat și adaugă-le în tigaie, lângă ciuperci, și amestecă.
    5. Într-o oală pune 2 mâini de urzici la fiert și lasă-le să dea în clocot 2-3 minute. Scoate-le și lasă-le la scurs, după care adaugă-le în tigaie.
    6. Într-o tigaie separată topește 50 g unt și călește 2 căței de usturoi. Adaugă 300-400 ml smântână pentru gătit, sare și piper după gust și 100 g parmezan. Amestecă pentru a omogeniza compoziția.
    7. După ce compoziția de smântână și parmezan a devenit moale, adaugă bucățile de pui și legumele călite (ciupercile, loboda, spanacul și urzicile) și amestecă.
    8. Mâncarea de pui cu verdețuri, ciuperci și smântână este gata de savurat. 
    9. Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!