Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chiftele de carne in sos de ciuperci si smantana

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Chiftelele de carne in sos de ciuperci si smantana sunt alternativa savuroasa la combinatia clasica de cartofi cu carne. Va invit sa incercati aceasta reteta delicioasa. Odata ce gustati chiftelele de carne in sos de ciuperci si smantana devine sigur ca veti mai gati aceasta reteta!

Chiftele de carne in sos de ciuperci si smantana

Chiftele de carne in sos de ciuperci si smantana

Ingrediente:

  • 500g carne tocata de curcan
  • ½ kg cartofi
  • 2 cepe
  • 250 ciuperci
  • 4 linguri gris
  • sare
  • 400 ml smantana
  • 1 cescuta ulei
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa mare tocata, pana devine translucida si se amesteca impreuna cu carnea tocata. Se adauga grisul, sarea si piperul si se amesteca bine.

Se formeaza bilute din acest amestec si se pun in tigaia cu ulei, pana se rumenesc.

Intr-o alta tigaie, se caleste ceapa ramasa, peste care se adauga si ciupercile taiate feliute. Se tin pe foc cateva minute, pana ce se evapora toata zeama. Se toarna smantana si se lasa totul pe foc aproximativ 10 minute.

Peste chiftelutele rumenite, se adauga sosul de ciuperci si se lasa la inabusit 10 minute, pana la ingrosarea sosului.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!