Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rata Adobo

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Desi reteta originala se face cu pulpe de pui, aceasta versiune se face cu pulpe de rata pentru un plus de savoare.

Rata Adobo
Rata Adobo

Ingrediente

  • 6 pulpe de rata
  • sare si piper negru, dupa gust
  • 1 lingura ulei vegetal
  • 1 ceapa mare, felii
  • 8 catei usturoi, tocati
  • 1 1/2 cesti de supa de pui
  • 1 cana otet
  • 1/2 sos de soia
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
  • 2 frunze de dafin

    Mod de preparare

    1. Se condimenteaza pulpele cu sare si piper negru.

    2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, adanca, la foc mediu; se adauga pulpele de rata, cu partea de pielea in jos si se gatesc pana cand se rumenesc, 3-4 minute pe fiecare parte. Se scot pulpele pe un platou si se scurge grasimea din tigaie, pastrand doar o lingura.

    3. Se caleste ceapa in grasimea pastrata. Se adauga usturoiul; se gateste, amestecand timp de 1-2 minute.

    4. Se adauga supa de pui, otetul, sosul de soia, pasta de ardei si frunzele de dafin in amestecul de ceapa; se da in fiert. Se adauga pulpele de rata in tigaie, se acopera si se fierbe pana cand pulpele sunt fragede si usor de strapuns cu o furculita, aproximativ 2 ore.

    5. Se scoate capacul, se mareste caldura si se gateste pana cand sosul este gros, aproximativ 5 minute; se asezoneaza cu sare si piper negru, dupa gust.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!