Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua grecesti

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
E folosita cu success ca remediu la mahmureala. Despre mahmureala nu stiu, nu mi s-a mai intampat de mult, si, dupa un pahar de vin ma ia somnul. Pe mine m-a refacut mancarea asta dupa boala. Avut multe si lungi nopti nedormite. E magica! Am adaptat pe gustul meu, ca de obicei
Oua grecesti

Oua grecesti

Ingrediente:
  • 2 oua;
  • 100 g bacon;
  • 100 g telemea de oi;
  • 1 ceapa medie;
  • 2 rosii mari;
  • 1 ardei gras verde mediu;
  • 1 ardei iute mic;
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • busuioc, oregano si patrunjel;

Mod de preparare:

Baconul taiat cubulete sau fasiute se pune intr-o tigaie incinsa. Cand s-a rumenit se adauga ceapa, curatata si tocata marunt care se caleste la foc mediu. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se pune si ardeiul, in prealabil, spalat, curatat si taiat cubulete sau feliute. Ardeiul iute se curata sau nu de seminte dupa cum se doreste. 

Rosiile spalate si taiate cubulete se pun ultimele, dupa ce s-a calit si ardeiul. Cand s-a format un sos lichid din zeama rosiilor, se pun ouale si un capac. Se fac la foc mic pana se coaguleaza albusul si ramane moale galbenusul. Odata cu ouale, pe langa ele, se pune si telemeaua rasa sau faramitata. Cu doua minute inainte de final se pun verdeturile tocate marunt si uleiul de masline

Se mananca fierbinte cu paine neagra!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!