Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Mancare de mazare cu piept de pui si smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aceasta mancare de mazare cu smantana si piept de pui se prepara foarte usor, atat cu mazare proaspata cat si cu mazare congelata sau din conserva. Procedeul este acelasi, cu diferenta ca mazarea din conserva trebuie gatita foarte putin. Este delicioasa!

Mancare de mazare cu piept de pui si smantana

Mancare de mazare cu piept de pui si smantana

Ingrediente:

 2 cani de mazare (cana de 250 ml)
o jumatate de piept de pui ( aprox 200 g)
o legatura de marar
1 morcov
jumatate de ardei rosu
 150 ml smantana (se poate folosi si samantana lichida pentru gatit)
o ceapa mica
o cana de apa
sare si piper dupa gust
putin ulei
 
Mod de preparare:
 
 Morcovul si ardeiul taiate cubulete mici se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa pana cand se inmoaie bine. 
 
Trebuie sa amestecati ca ceapa sa nu se arda.
 
Adaugati apoi mazarea si mararul, si le caliti impreuna cu celelalate legume cateva minute.  
 
Adaugati fasii de piept de pui  si gatiti-l impreuna cu celelalte ingrediente pana cand isi schimba culoarea si devine mai ferm.
 
Asezonati cu sare si piper, apoi adaugati apa si lasati sa fiarba pana cand mazarea este moale. 
 
Mazarea proaspata si dulce se fierbe relativ repede. la final adaugati samantana si mai lasati sa fiarba cateva minute.
 
Gustati si daca mai este nevoie mai adaugati sare si piper.
 
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!