Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Borș de vită cu slănină

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Bors de vita cu slanina, plină de legume și cu mult leuștean, ce poate fi mai bun, mai ușor și mai sănătos? Rețeta mea de bors de vita cu slanina e simplă, nepretențioasă și adaptabilă, dar foarte, foarte gustoasă.

Borș de vită cu slănină

Borș de vită cu slănină

Ingrediente:

  • 1 bucata rasol de vită
  • 1 ceapă roșie
  • 3-4 căței usturoi
  • 3 cartofi
  • 1-2 ardei
  • 300 ml suc de roșii
  • 300 ml borș
  • 1 legatura pătrunjel
  • 2-3 frunze leuștean
  • 100 ml smântână pentru gătit
  • 200 g slănină
  • sare
  • piper negru măcinat
  • pâine albă de casă

    Mod de preparare:

    1. Se curăţă şi se spală rasolul de vită, apoi se pune la fiert. După ce a dat în clocot se adaugă sare.
    2. Se curăţă între timp legumele, se spală, se toacă mărunt şi se pun să fiarbă împreună cu rasolul. Se lasă să fiarbă la foc mic.
    3. Borşul se strecoară şi apoi se pune la fiert într-un ibric separat. Se lasă să dea în câteva clocote, iar la sfârşit se adaugă 2-3 frunze de leuştean şi se acoperă ibricul. Sucul de roşii se strecoară şi se amestecă cu borşul.
    4. Se verifică dacă a fiert rasolul, se scoate şi se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe şi se pun înapoi în ciorbă împreună cu borşul şi sucul de roşii. Se potriveşte cu sare şi piper, după gust, şi se mai lasă să clocotească puţin. Borşul se serveşte cu smântână, cu slăninuţă şi usturoi. Se ornează cu pătrunjel proaspăt.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!