Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa Frantuzeasca De Ceapa

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Desi denumirea te duce cu gandul la un preparat sofisticat, aceasta este o supa ridicol de usor de facut.
Supa Frantuzeasca De Ceapa

Supa Frantuzeasca De Ceapa

Ingrediente:
  •  
  • 6 linguri de unt
  • 4 cepe mari, taiate inele
  • 1 lingura zahar alb
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1/2 cana de vin
  • 7 cani supa de vita
  • sare de mare
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • 1 frunza de dafin
  • 8 felii de paine
  • 1/2 cana branza Gruyere, tocata
  • 1/3 cana branza Emmental, tocata
  • 1/4 cana parmezan proaspat tocat
  • 2 linguri branza mozzarella, tocata

Mod de preparare:

1. Se topeste untul intr-un vas mare, la foc mediu; se gateste si se adauga ceapa, pana cand devine translucida, aproximativ 10 minute. Se presara cu zahar, apoi se reduce focul. Se gateste, amestecand constant, pana cand ceapa este moale si rumenita, cel putin 30 de minute. Se adauga usturoi si se fierbe inca 1 minut.

2. Se adauga vinul in amestecul de ceapa, apoi supa de vita. Se asezoneaza la gust cu sare de mare; se adauga cimbru si frunze de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic. Cu 10 minute inainte de servire, se aranjeaza feliile de paine pe o foaie de copt si se baga la cuptor, 1-2 minute pe fiecare parte.

3. Se combina Gruyere, Emmental, parmezan, mozzarella intr-un castron. Se pune supa in boluri, se adauga o felie de paine deasupra si aproximativ 2 linguri de amestec de branza pe fiecare felie de paine.

4. Se pun boluri umplute intr-o tava si se lasa la cuptor pana cand topping-ul de branza este usor rumenit, aproximativ 2 minute.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!