Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sogan Corbasi – supă turcească de usturoi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Te poţi delecta cu mâncăruri gustoase chiar şi în post! Uite cum se face supa de usturoi:

Sogan Corbasi – supă turcească de usturoi
Sogan Corbasi – supă turcească de usturoi

Ingrediente:

  • 4 căpățâni de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 4 linguri unt
  • 4 linguri făină
  • 500 ml lapte
  • 500 ml vin alb
  • 500 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • chimen

    Mod de preparare:

    1. Usturoiul şi ceapa se curăţă şi se spală. Usturoiul se toacă mărunt, iar ceapa se taie rondele şi se separă inelele unele de altele.
    2. Într-o oală potrivită, se pune untul la topit, la foc mic. Se adaugă usturoiul, se sărează şi se piperează, se amestecă
    bine şi se lasă la călit, până se împrăştie în încăpere aroma puternică. Se adaugă făina şi se amestecă încontinuu, să nu se formeze cocoloaşe. Imediat, se toarnă laptele, continuând amestecarea. Se pun şi inelele de ceapă.
    3. Când sosul are o consistenţă omogenă, se toarnă vinul, amestecând. După 3-4 minute, se adaugă şi supa de legume, se acoperă vasul şi se lasă la fiert, până când inelele de ceapă se înmoaie. Se mai amestecă din când în când.
    4. Se serveşte fierbinte, ornată cu chimen, crutoane sau cu pâine prăjită.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!