Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piftie vegana cu ciuperci

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Da, exista si asa ceva. Se poate si asa, fara carne. Nici eu nu stiam despre asta pana de curand, cand o prietena a blogului mi-a spus ca a facut si ca neaparat sa incerc si eu sa vad cum este.

Piftie vegana cu ciuperci
Piftie vegana cu ciuperci

Ingrediente:

  • 200 grame de nicoreti fierti in prealabil
  • 60 grame de perle de tapioca
  • 600 ml apa rece
  • o lingurita de mirodenii ”Belsug din natura”
  • o lingurita de sare (sau dupa gust)
  • 5-6 catei de usturoi
  • doua linguri de ulei de masline

Mod de preparare:

  • Macinam perlele de tapioca cu ajutorul unei rasnite de cafea (Poti folosi si perlute nemacinate sau faina) si punem apa cu mirodeii (zeama de legume) peste ele.
  • Lasam la inmuiat 10 minute, timp in care taiem ciupercile fasii/cubulete si ne ocupam de cateii de usturoi. Doi catei ii tocam marunt si restul ii pasam cu presa speciala.
  • Punem uleiul in tigaie si cand e incins adaugam cateii de usturoi tocati marunt, ii lasam jumatate de minut sa se rumeneasca si apoi adaugam ciupercile taiate si calim impreuna pentru 5-6 minute cat sa prinda gust. Dam deoparte si lasam la racit.
  • Punem tapioca la fiert, la foc mediu si mai amestecam din cand in cand daca folosim faina de tapioca sau daca rasnim perlutele. Ca sa nu se prinda de fund. Fierbem tapioca pana cand devine translucida.
  • Cand este gata, lasa cinci minute la racit dupa care adaugam usturoiul pisat si ciupercile, amestecam si punem apoi in boluri mici pentru inchegat si racit.

Sa aveti pofta la piftie vegana cu ciuperci!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!