Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Piept de pui cu ciuperci gratinat

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Un preparat destul de simplu dar foarte gustos asta va pot garanta!Vi-l recomand si o sa vedeti ca o sa va placa!

Piept de pui cu ciuperci gratinat

Piept de pui cu ciuperci gratinat

INGREDIENTE:

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 borcan mic cu ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 canita pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • patrunjel verde
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita unt
  • 3 linguri vin
  • 150 gr cascaval

MOD DE PREPARARE:

Spalam ciupercile si le taiem feliute.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei la incins.

Punem ceapa la inabusit, apoi ciupercile.

Le acoperim cu apa si lasam sa scada la foc potrivit.

Spre final adaugam pasta de rosii, vinul, sare si piper dupa gust si busuiocul.

Mai lasam ciupercile pe foc pana scade toata zeama.

Pieptul de pui il spalam, il taiem bucati si il batem putin cu ciocanul de snitele.

Intr-un bol punem 2 linguri ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, catelul de usturoi pisat si patrunjelul uscat.

Dam puiul prin acest amestec de condimente, apoi il punem intr-o tigaie grill si il rumenim pe ambele parti.

Ungem un vas termorezistent cu unt.

Asezam in el bucatile de pui, peste punem compozitie cu ciuperci, iar deasupra cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mari.

Punem si 5-6 linguri de apa in vas, apoi il introducem in cuptor.

Aprindem cuptorul si lasam preparatul acolo pana cascavalul se topeste si prinde o usoara culoare aurie.

Scoatem vasul, apoi putem servi.

Presaram putin patrunjel verde, iar alaturi de o salata, o muratura e o bunatate sau il puteti manca si simplu.

Sa aveti pofta!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!