Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de perisoare cu smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Reteta de ciorba de perisoare este cred cea mai cunoscuta reteta din tara noastra. Modul in care se prepara aceasta ciorba depinde de la o zona la alta. Ador ciorbele de orice fel in special cele la care pot sa pun multe legume. 

Ciorba de perisoare cu smantana

Ciorba de perisoare cu smantana

Ingrediente:

Ingrediente pentru perisoare:
Ingrediente pentru ciorba:

Mod de preparare:

  1. Pentru inceput ne ocupam de perisoare, carnea tocata o amestecam cu orezul spalat, sarea, piperul, boiaua si ouale, framantam bine carnea si o lasam sa stea putin
  2. Calim legumele tocate, ceapa, morcovul, patrunjelul radacina si telina, turnam apa fierbinte si lasam la fiert
  3. Cand apa cu legumele tocate a inceput sa fiarba formam perisoarele cu palmele umezite in apa rece, nu modelati perisoarele prea mari, ele vor mai creste putin la fiert datorita orezului, lasam putin ciorba la fiert, adaugam bulionul si luam spuma
  4. Cand nu se mai formeaza spuma, punem cimbru, sare, piper dupa gust si frunza de dafin
  5. Dupa aproximativ o ora punem cartofii taiati in marime potrivita pentru ciorba, punem mazarea si fasolea, ciorba se mai fierbe 20-25min
  6. Oprim focul si punem frunze de patrunjel tocate
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!