Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ochiuri de oua la cuptor cu branza

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Am cautat putin printre meniuri mai vechi de la cateva preparate si am descoperit minunatia asta de mic dejun. Orice as face, cand zic mic dejun ma gandesc automat la oua, si mai ales cu ce ingrediente sa le combin ca sa fie cat mai gustoase.
Ochiuri de oua la cuptor cu branza

Ochiuri de oua la cuptor cu branza

Ingrediente:

 Pentru ochiur:

  • 3 oua
  • 1 rosie
  • 1 ardei capia rosu
  • 200 g telemea
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • fulgi de chili
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • o felie de paine toast
  • jumatate de avocado

 Mod de preparare:

 Feliem rosia si ardeiul capia, taiem telemeaua in bucati mici si dam cascavalul pe razatoarea mare.

Le punem in ordinea de mai sus, intr-un vas ce poate fi dat la cuptor si le condimentam cu sare, uleiul de masline si oregano, dupa gust.

Cu o lingura facem 3 adancituri in compozitia din vas, si spargem ouale dandu-le drumul usor in acel spatiu format.

Condimentam si ouale cu sare, piper si fulgii de chilli.

Introducem la cuptorul preincalzit la 170C pentru aprox. 15-18 minute, pana albusul este bine inchegat.

Prajim painea si o taiem sub forma de degetele apoi curatam si feliem jumatatea de avocado.

Portia mea este generoasa, o puteti imparti, dar va garantez ca nu o sa faceti asta.

Sugestie de servire: 

Introducem bucatelele de paine in sosul de rosie, ardei si branza topita, sos format sub ochiurile de oua calde…

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!