Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Noodles – paste chinezesti cu pui, legume si ciuperci

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Noodles doar la restaurant chinezesc? Ei bine, nu prea cred. Pofta de mancat ceva bun, sanatos si rapid vine des, asa ca daca ma intrebi pe mine gandul imi fuge la noodles. Pot zice ca se prepara super repede si satisfactia finala nu are margini. Este genul de reteta care „se mananca si cu ochii”, datorita multitudinii de culori ale legumelor care se imbina perfect in gust si aspect! Da, recunosc, sunt o gurmanda si pe langa gust imi capteaza atentia si aspectul, asa ca va invit sa incercati, sa va jucati cu culorile!

Noodles – paste chinezesti cu pui, legume si ciuperci
Noodles – paste chinezesti cu pui, legume si ciuperci

Ingrediente:

  • 250 g piept de pui
  • 200 g paste
  • 200 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 3 ardei colorati (eu am ales rosu, galben si orange)
  • 1 dovlecel
  • o ceapa
  • 100 ml sos soia
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • o lingurita de chili granulat
  • o lingura de miere de albine

Mod de preparare:

Taiem puiul julienne, la fel si legumele: morcovul, ardeiul, ceapa, dovlecelul si ciupercile.

Avem nevoie de o tigaie wok in care punem uleiul de masline si prajim puiul pe ambele parti (maxim 6 minute). Il scoatem din tigaie si il lasam sa astepte.

Acum este momentul legumelor. Le asezam frumos in tigaie la interval de un minut intr-o ordine deloc intamplatoare: ceapa urmata de morcov, ardei, dovlecel si ciuperci.

Intre timp punem pastele chinezesti la fiert 4-5 minute maxim, dupa care le dam intr-un jet de apa rece si le lasam si pe ele in asteptare, asa cum am facut cu puiul.

Acum cand legumele „au strigat ca sunt gata” asezam peste ele puiul, pastele si adaugam sosul de soia.

Amestecam la foc mic, asezonam cu sare, piper si chili, iar la final lingura de miere de albine.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!