Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Dressing de parmezan

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Dressing care da dependenta. E asa bun ca am lins bolul si lingura cum mi se mai intampla cand fac cremele de prajituri. L-as fi intins pe paine daca nu calculam cate calorii are. E ideal pentru orice salata, dar in special pe cele in care folosim verdeturi mai amarui sau mai ierboase, le face mai prietenoase.

Dressing de parmezan

Dressing de parmezan

Ingrediente:

50 gr parmigiano reggiano
coaja de la 1 lamaie mica bio
50 ml suc de lamaie
1 lingurita cu varf mustar
mult piper negru proaspat rasnit
putina sare
100 ml ulei masline extravirgin

Mod de preparare:

  1. Se va folosi un parmezan cat mai calitativ. Alegeti o bucata de branza si o razuiti acasa cat mai fin, folosind o razatoare mica tip microplane. Incercati sa evitati parmezanul gata razuit, poate contine si alte tipuri de branza, alte ingrediente nedorite adaugate si cel mai important poate sa nu fie proaspat.
  2. Puneti branza, mustarul, coaja de lamaie si sucul de lamaie in bolul unui robot mic/blender vertical. Rasniti mult piper negru, e foarte bun in combinatie cu parmezanul. Adaugati si putina sare.
  3. Mixati in blender pana aveti o pasta.
  4. Incet, adaugati uleiul in fir subtire ca la maioneza, in timp ce continuati sa mixati. Se va forma o crema galbuie. Gustati crema de sare si suc de lamaie. Crema ar trebui sa curga usor de pe lingura, daca nu e asa picurati putina apa in timp ce mixati iar. Se poate pastra la frigider minim o saptamana, isi va pastra cremozitatea, nu se va separa.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!