Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita filipineza de porc si pui

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Ingrediente simple. Preparare minimalista. Sosul bestial. Eu zic ca am inceput anul cu dreptul. Ce ziceti, va face cu ochiul acest adobo?

Tocanita filipineza de porc si pui

Tocanita filipineza de porc si pui

Ingrediente:

500 gr carne de pui (pulpe dezosate)
500 gr carne de porc (ceafa)
6 catei mari de usturoi
4 linguri sos de soia
2 linguri otet de orez
2 linguri otet de vin alb
1 lingura sos de stridii (optional)
2 foi dafin
1 lingurita piper negru macinat
1 1/2 cana apa

Mod de preparare:

  1. Se taie carnea bucati marisoare.
  2. Intr-o oala se amesteca restul ingredientelor (cateii de usturoi se pun curatati, dar intregi). Se adauga carnea in oala si se amesteca bine.
  3. Se pune oala pe foc si se aduce la fierbere. Se da focul la mic (tocanita cat sa bolboroseasca usor) si se fierbe 1 ora. Nu se amesteca in acest timp in oala.
  4. Se da focul la mediu si se mai fierbe pana sosul scade binisor (cca 20 minute).
  5. Se scoate carnea cu o paleta cu gauri din sos si se prajeste intr-o tigaie in care se pune ulei doar cat sa formeze o pelicula subtire pe fund. Se prajeste carnea pana se rumeneste pe ambele parti.
    * acest pas este optional; prajiti carnea doar daca doriti
  6. Se scoate carnea din tigaie si se aseaza intr-un bol. Se toarna sosul peste ea.
  7. Se serveste cu orez fiert.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!