Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosii

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Am preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.

Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosii

Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosii

INGREDIENTE:

  • 500 g carne de porc
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • un varf de cutit de piper negru macinat
  • 250 g legume mexicane congelate
  • 1 ceapa
  • 150 ml apa
  • 300 g spaghete + 2 l apa pentru fierberea lor + o lingurita de sare
  • 350 ml suc de rosii
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • putin busuioc uscat
  • putin cimbru uscat
  • 2 graunti de usturoi

MOD DE PREPARARE:

Carnea se taie cubulete si se pune intr-un wok, impreuna cu uleiul. Se adauga putina sare si un varf de cutit de piper. Se prajeste carnea, dupa care se adauga legumele mexicane (clatite cu apa rece), ceapa (curatata de foi, spalata si tocata) si 150 ml apa. Se acopera wok-ul cu un capac si se lasa sa se inabuse totul la foc mic.

Intr-o cratita, se pun circa 2 l apa cu o lingurita de sare la foc. Dupa ce apa atinge punctul de fierbere, se adauga spaghetele si se fierb circa 10 minute. Se iau apoi de pe foc si se acopera cratita cu un capac.

Cand carnea si legumele s-au fiert, se adauga sucul de rosii, boiaua, putin busuioc uscat si putin cimbru uscat. Se mai clocoteste totul timp de 5 minute, acoperind wok-ul cu un capac, apoi se adauga pastele (clatite cu apa rece si scurse) si usturoiul (curatat de foi, spalat si tocat). Se potriveste mancarea de sare.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!