Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Seitan în stil asiatic

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Seitanul este foarte popular printre vegetarieni pentru că după ce este gătit se aseamănă la textura și consistență cu carnea: este dens, dar în același timp se topește în gură. Seitanul poate fi cumpărat și la conservă, semipreparat cu diverse ingrediente și sosuri sau instand.

Seitan în stil asiatic

Seitan în stil asiatic

INGREDIENTE:

100 gr seitan

1 fir de ceapă verde

1 bucată de ardei roșu

2 căței de usturoi

5 linguri ulei

100 ml apă

1 linguriță rasă de amidon

3 linguri sos de soia

1 linguriță ulei de susan

1 lingură susan negru

un praf de ghimbir

sare

piper

coriandru proaspăt

MOD DE PREPARARE:

Într-un castron amestecăm apa cu amidonul, sosul de soia, uleiul de susan, un praf de ghimbir și susanul.

Seitanul îl tăiem în fâșii subțiri și late și îl prăjim în wok-ul încins cu 3 linguri de ulei și puțina sare și piper. Când s-a rumenit pe ambele părți, îl scoatem pe o farfurie.

Punem apoi în wok cățeii de usturoi și ardeiul tăiate în fâșii subțiri și două linguri de ulei și lăsăm la călit câteva secunde. Adăugăm ceapa tăiată, seitanul și amestecul de soia și lăsăm pe foc pentru câteva secunde, până se formează un sos gros.

Se servește alături de orez alb simplu sau tăiței de orez și frunzulițe de coriandru deasupra.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!