Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Islere sau biscuiţi de casă cu cremă

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Mesteru' dezvăluie pentru Retete si gust,una dintre reţete de prăjituri cu care poţi face senzaţie în faţa prietenilor.

Islere sau biscuiţi de casă cu cremă

Islere sau biscuiţi de casă cu cremă

Ingrediente//:

Aluat:

  • 500 grame făină
  • 350 grame unt cu 85% grasime
  • 200 grame nucă
  • 2 gălbenuşuri
  • 170 grame zahăr
  • 1 praf de copt
  • 1 baton vanile
  • 1 praf de sare 

Cremă:

  • 200 grame ciocolată, care conţine 50%-60% cacao
  • 400 ml frişcă lichidă
  • esenţă de rom

Mod de preparare:

Aluat:

Se framântă bine toate ingredientele. Apoi, aluatul obţinut se pune într-o folie şi se dă la rece minim 2 ore. După acest proces, aluatul se întinde până ajungem la o foaie de 2-2,5 mm, care se taie cu o formă rotundă (poate fi şi în formă de steluţă etc). Se coace la cuptorul preîncălzit la 160-170 grade, într-o tavă cu folie de copt.

Crema:

Ciocolata se fierbe cu frişca lichidă pe o baie de aburi sau la foc mic. Se răceşte bine (se pune în frigider minim 2 ore). După răcire se adaugă esenţa de rom şi se mixează timp de 3 min, asta pâna devine spumoasă şi aerată.

Asamblare:

Se iau biscuiţii, care au fost copţi şi răciţi, se ung cu cremă şi se ataşează doi câte doi. Deasupra se face o glazură de ciocolată, iar peste ea putem presăra nucă de cocos sau nucă prăjită şi tăiată.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!