Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cartofi cu chifteluțe la cuptor

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

De sărbători cu toții aveți bătăi de cap, ce bucate calde să gătiți. Pe lângă tradiționalele sarmale, vă îndemnăm să pregătiți și această budincă de cartofi cu chifteluțe. Sunt atât de delicioase și suculente, iar combinația dintre roșii coapte, cartofi și chifteluțe este perfectă. Iar oaspeții vor rămane extrem de încântați că ați pregătit așa budincă delicioasă.

Cartofi cu chifteluțe la cuptor

Cartofi cu chifteluțe la cuptor

Ingrediente:

1 kg Cartofi
0,5 kg  Carne tocată
2 buc
Cepe
250 g
Smântână
3lingur  Frișcă
100 g
Lapte
100 g  Pâine
20 buc  Roșii cherry
200 g  Cașcaval

Sare

Piper negru măcinat

Usturoi granulat

Mod de preparare:

  1. Înmuiați pâinea în lapte. Lăsați 5 minute să se înmoaie. Adăugați carnea tocată, amestecați bine. 
  2. Tăiați ceapa mărunt și puneți-o într-o tigaie cu puțin ulei la călit. Decojiți cartofii de coajă și îi tăiați rondele sau dați-i prin razatoare specială. Condimentați cartofii cu puțină sare și amestecați-i. 
  3. La carnea tocată adăugați ceapa calită, sare, piper, pătrunjel uscat și praf de usturoi. Amestecați și formați biluțe de mărime medie. 
  4. Ungeți cu ulei un vas de yennă și așezați în strat frumos cartofii. Peste cartofi puneți chifteluțele apoi roșiile cherry. 
  5. Într-un bol amestecați oul cu smântâna. Amestecați bine și condimentați cu sare, turnați amestecul peste roșii. Dați budinca la cuptorul preîncins la temperatura de 200°C, timp de 60 minute. Când s-a rumenit, scoateți vasul din cuptor, presarați cu cascaval ras și dați înapoi în cuptor pentru 5 minute. 
  6. Savurați cu plăcere!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!