Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sandwich cubanez autentic

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

La această rețetă nu vă dăm cantități exacte la ingrediente. Asta pentru că, de fiecare dată când am făcut-o, nu m-am putut abține și am pus din belșug din fiecare. O mâncare rapidă tradițional cubaneză, celebră și îndrăgită în lumea întreagă, pe care o  vei face ori de câte ori vei dori să improvizezi ceva rapid și super gustos, pe placul întregii familii.

Sandwich cubanez autentic

Sandwich cubanez autentic

Ingrediente:

  • Pâine (chifle, baghete, mini-baghete etc.)
  • felii de friptură de porc
  • felii de șuncă de porc
  • felii de cașcaval
  • castraveți murați
  • muștar
  • unt moale

    Mod de preparare 

    Asta e o rețetă la care poți folosi fără probleme absolut orice friptură de porc rămasă de la altă masă sau poți face una de la zero.

    1. Taie transversal pâinea și unge una dintre părți cu unt, iar cealaltă cu muștar. Pune, în ordinea aceasta: un strat de felii de friptură, unul de șuncă, unul de cașcaval și unul de castraveți murați.
    2. Cu jumătatea unsă cu unt în jos, pune sandwich-ul pe un grătar, tigaie-grătar (sau, dacă ai un sandwich maker, folosește-l pe acela, e perfect, deoarece sandwich-urile cubaneze sunt, de fel, bine presate).
    3. Întoarce și pe partea cealaltă să se rumenească și scoate când e îndeajuns de prăjit pentru tine.

    Rețetă perfectă pentru un mic-dejun sățios sau un prânz pe repede-înainte dar extrem de gustos, la muncă.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!