Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada de carne in foietaj

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Eu am facut acest fel pentru cina alaturi de o salata de vara. Se face repede si e perfect pentru o zi de vara calduroasa.

Rulada de carne in foietaj
Rulada de carne in foietaj

INGREDIENTE:

  • 300 gr carne tocata de porc
  • sare, piper, sos chilli, 2 linguri pasta de legume
  • 2 oua
  • verdeata tocata (patrunjel)
  • 1 carnat afumat
  • 1 foietaj

MOD DE PREPARARE:

Am decongelat aluatul de foietas. Eu am avut in forma rotunda.

Carnea tocata o amestecam cu sare, piper, putin sos chilli,2 linguri pasta de legume (facuta de mine din ceapa, usturoi, morcov, ardei gras, patrunjel verde si ulei de malsine), toate mixate fin cu robotul. O amestecam cu sare si o tinem la frigider. E o baza ideala pentru multe preparate. Mai adaugam carnat afumat (tip trandafir sau cabanos), 1 ou si verdeata tocata. Daca aveti ceapa verde este super buna.

Intindem aluatul si punem carnea sub forma de rulada la un capat. Acoperim cu cealalta parte de aluat pe care am crestat-o putin la margini (am facut franjuri). Rulada o crestam usor cu un cutit si o ungem bine cu ou batut cu putin ulei de masline.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasma cca 35 minute. Se taie cand e rece si se serveste alaturi de salata.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!