Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Scortisoara este mirodenia cea mai potrivita pentru toamna, iar in aceasta reteta de prajitura cu scortisoara si glazura de branza merge de minune!

O pregatesti in 15 minute, o dai la cuptor alte 30 de minute si in mai putin de o ora ai gata de servire un desert aromat cu parfum de toamna si gust irezistibil.

Prajitura cu scortisoara si glazura de branza

Prajitura cu scortisoara si glazura de branza


Ingrediente pentru aluat
 
450 g faina 1 pliculet praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 80 ml lapte 80 ml ulei 120 g smantana
 


 Ingrediente pentru umplutura

100 g zahar brun 1 lingura scortisoara 60 g unt

Ingrediente pentru glazura

60 g crema de branza 160 g zahar pudra 3-4 linguri lapte esenta vanilie
 
Mod de preparare:
  1. Combina intr-un vas incapator toate ingredientele pentru tort si cand obtii o compozitie omogena toarn-o intr-o tava termorezistenta unsa cu unt inainte.
  2. Separat amesteca zaharul brun cu untul topit si scortisoara. Raspandeste-o cu lingurita in tava si treci apoi cu furculita intorcand compozitia, pentru a marmora prajitura cu scortisoara si glazura de branza.
  3. Da prajitura la cuptor la 170 grade pentru 30 de minute.
  4. In rastimp, pregateste glazura pentru branza: freaca crema de branza cu zaharul pudra si esenta de vanilie. Adauga laptele treptat, cate o lingura o data, pana atingi o consistenta lichida dar densa.
  5. Dupa ce prajitura se raceste putin, toarna glazura deasupra si portioneaza desertul, apoi serveste-l.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!