Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Muschi de vitel cu sos de piper verde

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Muschiul de vitel cu sos de piper verde este o reteta clasica frantuzeasca, o adevarata perla a acestei rafinate gastronomii. Astazi vom prepara o cina frantuzeasca, asa ca va invit in paradisul aromelor.

Muschi de vitel cu sos de piper verde

Muschi de vitel cu sos de piper verde

Ingrediente:

-o bucata mare si groasa de muschi de vitel (circa 500gr)
-o ceasca de smantana lichida
-o lingurita mustar
-2 linguri boabe de piper verde
-o lingura de unt
-o lingura de ulei
-50 ml coniac
-sare
-piper

Mod de preparare:

Spalati bine carnea, stergeti-o si presarati-o cu piper.
Incingeti uleiul si topiti in el untul. Adaugati carnea in tigaie, mentinand flacara mare.
Puneti un capac si lasati un minut la foc mare si inca 3-4 minute la foc mediu.
Intoarceti carnea si lasati inca 4-5 minute si pe cealalta parte, pana se rumeneste bine.
Ca sa fiti siguri ca ati obtinut o coacere medie, se face un test simplu: se preseaza carnea cu degetul si trebuie sa fie moale-elastica.
Se scoate friptura pe o folie de aluminiu si se impacheteaza bine.
In sosul ramas in tigaie, se toarna smantana si se reduce focul la minim.
Amestecati bine si apoi adaugati coniacul. Atentie sa nu fie foarte fierbinte tigaia pentru ca alcoolul poate lua foc. Daca vreti, puteti sa flambati tigaia, dar aveti grija sa nu aveti hota aprinsa sau sa nu existe ceva care poate lua foc in jur.
Dupa ce se evapora alcoolul, adaugati mustarul.
Apoi adaugati boabele de piper verde, amestecati pana se incorporeaza bine si apoi luati tigaia de pe foc. Desfaceti pachetul in care este invelia carnea, scurgeti sosul de la friptura in sosul de piper, amestecati si serviti peste friptura.
Asezati friptura pe o farfurie preincalzita, turnati sosul peste ea.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!