Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Fripturi la grătar cu rozmarin

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O friptura suculenta in doar 15 minute. Carnea de porc slaba poate fi destul de uscata si tare atunci cand este pregatita pe gratar. Alegeti in schimb bucati de scăricică de porc sau costiţe invarstate cu putina grase, pentru a obtine o friptura cu adevarat suculenta.

Fripturi la grătar cu rozmarin
Fripturi la grătar cu rozmarin

Ingrediente: 

scăricică de por
c sau costiţe

  • boia dulce şi iute
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 ceapă roşie
  • garnitură de cartofi
  • 1 legatura mărar

    Mod De Preparare:

    1. Se taie carnea de porc bucăţi mai mari şi groase pentru a nu se arde şi usca la preparare.

    2. Carnea se crestează în diferite locuri pentru a se pătrunde bine pe grătar. Se condimentează cu sare, piper şi boia şi se lasă câteva minute la rece.

    3. Separat, se pregăteşte grătarul, se încinge şi se unge cu jumătate de ceapă. Se aşază bucăţile de carne pe grătar, pe deasupra se pun rondele de la cealaltă jumătate de ceapă şi se lasă 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă pentru a se rumeni bine.

    4. După ce s-au făcut, se presară crenguţe de rozmarin pe deasupra şi se acoperă cu o folie câteva minute până se servesc. Separat se pregătesc cartofii pentru garnitură, fie fierţi şi gratinaţi, fie copţi pe grătar.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!