Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura marinata in stil german

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

In cazul acestei fripturi marinate, turta dulce adaugata la sos garanteaza ca friptura va fi aromata, insa nu prea acra.

Friptura marinata in stil german

Friptura marinata in stil german

Ingrediente:

  • 100 g morcovi
  • 50 g radacina de patrunjel
  • 50 g radacina de telina
  • 125 ml otet
  • 3 cuisoare intregi
  • 5 boabe de piper
  • 3 boabe de piment
  • nucsoara macinata
  • 1 fir de cimbru
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1200 g carne de vita
  • sare si piper
  • costita afumata, taiata cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, taiata felii
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri faina
  • 125 ml vin alb
  • 30 g stafide
  • 30 g migdale tocate
  • 100 g turta dulce

    Mod de preparare:

  • Pasul 1

    Se curata morcovii, patrunjelul si telina, se spala si se taie cubulete. Se pun intr-o oala legumele, otetul, 500 ml apa, cuisoarele, piperul, pimentul, 1 praf de nucsoara precum si cimbrul si dafinul. Se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic. Se toarna zeama peste carne si se lasa sa se patrunda 2-3 zile intr-un loc racoros.

  • Pasul 2

    Se scoate carnea din marinata; se lasa sa se scurga. Se freaca de jur imprejur cu sare si piper. Se topeste costita intr-o cratita. Se adauga uleiul. Se prajesc carnea si ceapa in aceasta grasime. Se stinge cu vin.

  • Pasul 3

    Se adauga marinata de carne. Se pune capac si se lasa circa 1 ora la foc mic. Se scoate carnea si se mentine calda. Se strecoara zeama ramasa, apoi se da in fiert cu stafidele si cu migdalele. Se faramiteaza turta dulce, se adauga la sos si se amesteca.

  • Pasul 4

    Pentru servire se taie carnea felii si se serveste cu sos.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!