Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de porc la cuptor cu garnitura de cartofi si sos

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Iata o idee pentru o cina cu adevarat satioasa. Daca vrei sa pregtesti o cina mai bogata, va trebui sa intelegi ca probabil te vei lupta cu ceva mai multe calorii. Insa, o data la ceva timp parca ai voie sa te rasfeti cu o delicioasa friptura de porc la cuptor cu garnitura de cartofi. Este un mic moft pe care ti-l faci din cand in cand. De aceea astazi iti propun aceasta reteta de friptura de porc la cuptor.

Friptura de porc la cuptor cu garnitura de cartofi si sos

Friptura de porc la cuptor cu garnitura de cartofi si sos

Ingrediente:

3 cotlete de porc

4 cartofi

O rosie

O jumatate de conserva de ciuperci

3 linguri de bulion

Sare,

piper, 

ulei, 

oregano

Mod de preparare:

Ia cotletele si condimenteaza-le cu sare, piper si oregano.  Intr-o tava pune putin ulei si cotletele de porc, apoi toarna apa pana acoperi carnea jumatate. Da carnea la cuptor aproximativ 20 de minute, timp in care te ocupi de garnitura.

Cartofii trebuie curatati de coaja si taiati in cubulete nu foarte mari. Rosiile si ele vor fi tocate. Dupa 20 de minute, scoate tava din cuptor si pune cartofii langa friptura. Presara peste ei sare si piper, adauga rosiile, ciupercile si cateva linguri de bulion sau suc de rosii si da-o inapoi la cuptor. Lasa tava in cuptor pana cand cartofii sunt patrunsi bine. Cand ai terminat, cat inca sunt fierbinti poti rade putin cascaval deasupra cartofilor. Daca nu, poti servi friptura ta de porc la cuptor alaturi de garnitura de cartofi pe care tocmai ai preparat-o peste care ai tunat putina smantana. 

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!