Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpe de rata brezate cu pastarnac

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Mesteru', va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

Pulpe de rata brezate cu pastarnac

Pulpe de rata brezate cu pastarnac

Ingrediente:

2 pulpe de rata

sare si piper dupa gust

2 linguri ulei de masline

1/4 lingurita ienibahar pudra

4-5 salote taiate in jumatate pe lung

3-4 pastarnaci mari taiati felii rotunde de aprox 1,5 cm

1 lingurita cimbrisor tocat

1 lingura usturoi tocat

1 foaie de dafin

1/2 cana vin alb

1-2 cani supa de pui

Mod de preparare:

  • Se incinge cuptorul la 190 grade Celsius. Picioarele de rata se sterg si se freaca cu sare, piper si ienibahar.
  • Se incing 2 linguri de ulei in tigaie si se prajesc pulpele de rata pe ambele parti, pana cand se rumenesc si se topeste din grasimea de pe pulpe. Nu aveti nevoie de mult ulei in tigaie initial, decat atat cat sa fie tigaia unsa.
  • Se scot pulpele si se dau deoparte. Se amesteca pastarnacul cu salotele, cimbrisorul, usturoiul si foaia de dafin. Se dau cu sare si piper si se toarna deasupra uleiul si grasimea din tigaie. Se amesteca bine si se pune totul in tigaie, aranjandu-se printre legume si pulpele.
  • Se toarna vinul si se pune supa de pui cat sa acopere pulpele mai mult de jumatate, numai pielea sa ramana afara.
  • Se baga in cuptorul incins pentru 1 ora - 1 1/2 ore, pana cand lichidul scade. In cazul in care mai ramane lichid, se poate folosi ca sos.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!