Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

MÂNCARE DE CIUPERCI CU CARNE DE PORC ȘI FASOLE VERDE

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Această tocană a apărut dintr-un amestec de ingrediente pe care eu le ador, în special ciupercile și fasolea verde, iar mâncarea fără carne este incompletă, am folosit o bucată de mușchi de porc.

MÂNCARE DE CIUPERCI CU CARNE DE PORC ȘI FASOLE VERDE

MÂNCARE DE CIUPERCI CU CARNE DE PORC ȘI FASOLE VERDE

Ingrediente:

  • 1 kg mușchi de porc
  • 500 g ciuperci champignon
  • 400 g fasole verde (congelată)
  • 1 ardei kapia
  • un vârf cuțit piper
  • 1/2 linguriță fulgi de chili
  • 1/2 linguriță oregano

Mod de preparare:

Pentru a pregăti carnea mai întâi am tăiat-o cuburi, în timp ce am pus un vas  pe sursa de foc și l-am lăsat să se încălzească.

Am lăsat carnea timp de 30 de minute la foc moderat.

După cele 30 de minute am adăugat ciupercile bine spălate și ardeiul kapia feliat. Am acoperit vasul din nou și am lăsat pentru încă 10 minute.

Am adăugat fasolea verde la final, am păstrat mâncarea pe foc pentru încă 5 minute.

*Timpul de gătire diferă în funcție de intensitatea temperaturii și de vasul pe care îl folosiți, carnea se menține pe foc până când se frăgezește.

La final am stropit cu puțin ulei de măsline și un praf de piper, sare după gust, câțiva fulgi de chili și oregano.

Nota:

Carnea fragedă, gustoasă, gătită atât cât trebuie, împreună cu ciupercile care au dat mult gust preparatului și fasolea verde al dente, au fost o combinație delicioasă.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!