Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorbă de rață cu smântână

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Stiu ca nu asa este traditional, dar îmi place mult în combinatie cu gustul acru al borsului. Mai mult, smântâna lichida nu se taie, iar ciorba are un aspect foarte placut.

Ciorbă de rață cu smântână

Ciorbă de rață cu smântână

Ingrediente:

1 kg de carne de rata (fara piept)

3 l apa

½ radacina de telina

1 radacina de patrunjel

1 radacina de pastârnac

2 morcovi

1 ardei kapia

1 ceapa

1 cub de concentrat de legume

½ l bors

250 ml smântâna pentru gatit

Patrunjel proaspat si leustean

2 linguri ulei

Sare si piper

Mod de preparare:

  1. Spalam carnea de rata, apoi o adaugam împreuna cu apa într-o oala mare.
  2. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Asigurati-va ca îndepartati spuma care se formeaza.
  3. Tocam toate legumele în bucati mici.
  4. Încalzim uleiul într-o tigaie si calim legumele timp de 3-4 minute.
  5. Scoatem carnea de rava din oala si îndepartam oasele mari si pielea.
  6. Adaugam carnea de rata înapoi în oala, împreuna cu legumele calite, concentratul de legume, sarea si piperul.
  7. Dam borsul într-un clocot si îl adaugam în oala.
  8. Mai fierbem 5-10 minute, apoi oprim focul.
  9. Adaugam smântâna, amestecam, apoi decoram cu patrunjel si leustean.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!