Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tiramisu cu cafea si mascarpone

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Tiramisu cu cafea si mascarpone este delicioasa si aromata. Este o reteta fara coacere si se prepara foarte repede si usor. Puteti incerca si prajitura Piscoturi cu crema de mascarpone, care este la fel de usor de preparat.

Tiramisu cu cafea si mascarpone

Tiramisu cu cafea si mascarpone

Ingrediente:
  • 4 oua
  • 250 g mascarpone
  • 3 linguri zahar pudra
  • 24  piscoturi (200 g)
  • 3 linguri cafea
  • cacao

Mod de preparare:

1. Pentru inceput fierbem o cafea tare, cu 3 linguri de cafea si 300 ml apa. O lasam sa se raceasca bine.

2. Intr-un bol punem galbenusurile separate de albusuri si 3 linguri de zahar pudra.

3. Le mixam bine cu un mixer pana devine o spuma, apoi adaugam si crema de mascarpone si amestecam in continuare cu mixerul.

4. Batem albusurile spuma tare.

5. Adaugam albusurile peste crema, amestecand incet, de sus in jos cu o paleta sau un tel para.

6. Intr-o tava yena asezam un strat de piscoturi trecute prin cafea. Piscoturile le trecem foarte rapid prin cafea si le scoatem imediat, altfel se inmoaie prea tare. Apoi adaugam un strat de crema peste piscoturi.

7. Asezam inca un strat de piscoturi.

8. Adaugam si ultimul strat de crema si pudram cu un strat de cacao. Dam tava la frigider minim 3-4 ore (de preferat peste noapte) inainte de servire.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!