Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați și smântână

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

O ciorbă gustoasă și plină de savoare, așa as răspunde dacă cineva m-ar întreba de ce aș recomanda această ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați și smântână. Dar hai să vedem de ce avem nevoie și despre ce este vorba, însă vă asigur de gustul minunat al acestei ciorbe.

Ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați și smântână

Ciorbă de fasole verde cu cârnați afumați și smântână

Ingrediente:

  • O ceapă
  • 150 g morcovi
  • 100 g țelină rădăcină
  • 100 g ardei gras
  • 3-4 căței de usturoi
  • 50 ml ulei
  • 500 g fasole verde
  • 300 g cârnați afumați
  • 1 ardei iute murat (Opțional)
  • 350 g smântână
  • 3 gălbenușuri
  • 1 legătură de mărar
  • 1 lingură de cimbru uscat
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Curățăm toate legumele, inafară de fasolea verde, le tăiem cuburi și le punem la călit cu ulei și sare.

După 5 minute adăugăm cârnatul tăiat felii de jumătate de centimetru, călim pentru 2-3 minute la foc mic și adăugăm 1,5 l apă și fierbem cam 20 de minute sau atât cât este nevoie, ca cârnatul să fie gătit 

Adăugăm fasolea verde, cimbrul, piper, oțet de la ardeii iuți (după gust), sare și fierbem pentru 8-10 minute.

Între timp pregătim liezonul: amestecăm gălbenușurile cu smântâna și după ce fasolea a fiert luăm cât mai mult din supă și punem în amestecul de smântână, asta pentru a aduce liezonul cât mai aproape de temperatura din oală. Răsturnăm înapoi în oala și amestecăm 3-4 minute încontinuu.

Tocăm mărarul și punem jumătate în oală.

Servim cu restul de mărar verde tocat.

Simplu, rapid și gustos! Spor la treabă și poftă bună!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!