Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Aripioare cu ardei copti si boabe de fasole

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Aripioare cu ardei copti, boabe de fasole si cuburi de dovlecel in sos rosu dulce acrisor. O mancare sanatoasa si usor de pregatit cand timpul nu tine cu noi. Gustul este delicios si boabele de fasole sunt ca o surpriza pentru papilele gustative.

Aripioare cu ardei copti si boabe de fasole

Aripioare cu ardei copti si boabe de fasole

Ingrediente:


6-8 buc aripioare de pui

5-6 buc ardei capia copti

1 buc dovlecel

1 cutie mica sau 200 g fasole boabe

4 buc rosii

2 buc potrivite ceapa

sare si piper negru

1/2 lingurita zahar

cimbru, marar proaspat o legatura

4-5 linguri ulei

Mod de preparare:

Ardeii capia se coc pe plita la gratar ori in cuptor apoi se curata si se taie fasii. Aripioarele se prajesc putin si pe o parte si pe alta intr-o tigaie cu ulei. Scoateti aripioarele si caliti ceapa taiata julien pana se moaie usor. Rosiile decojite se taie cubulete (se poate folosi si din borcan) si se adauga peste ceapa. Lasati la calit sa se dizolve putin rosiile si adaugati ardeii copti.

Dovlecelul se taie cuburi sau rondele. Sarati cu putina pe deasupra, lasati 1-2 minute si adaugati in tigaie pe foc. Presarati cimbru sau o crenguta verde, condimentati cu sare, piper, zahar dupa gust, puneti aripioarele pe deasupra urmat de boabele de fasole. Fierbeti la foc incet pana scade putin sosul. Opriti focul si serviti cu marar verde pe deasupra, merge de minune si aduce un plus de prospetime. 

Pofta buna si spor la gatit, se merita!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!