Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tortellini la cuptor

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Saptamana aceasta va propun o reteta pe cat de simpla, pe atat de delicioasa!

Tortellini la cuptor

Tortellini la cuptor

Ingrediente:

  • o cutie 250gr tortellini proaspeti cu umplutura de prosciutto crudo
  • 500gr pasta de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc
  • 200 gr piept de pui afumat
  • 100 – 150 gr mozzarella rasa
Mod de preparare:
  • Punem la fiert apa pentru paste, in care adaugam un varf de sare si putin ulei de masline, ca sa nu se lipeasca
  • Intre timp, tocam marunt ceapa, usturoiul, dam morcovul pe razatoare si apoi le calim in ulei de masline incins pana ce devin translucide
  • In alta tigaie se pune pieptul de pui la prajit pentru 2-3 minute in putin ulei de masline, apoi se amesteca cu legumele
  • Adaugam pasta de rosii peste amestecul de legume si pui si lasam sa fiarba la foc mediu sau mic timp de 10 min
  • Spre final, potrivim sosul de sare, piper si busuioc
  • Punem tortellini in apa care fierbe si ii lasam in jur de minute, cu atentie insa sa nu se desfaca. Daca incep sa se desfaca din forma, inseamna ca sunt prea fierti.
  • Punem tortellini intr-o sita si ii trecem printr-un jet de apa rece, apoi ii lasam sa se scurga bine
  • Pana se scurg tortellini, pregatim vasul de yena in care ii vom prepara la cuptor: punem o lingura de ulei de masline pe fundul tavii, apoi 2 linguri din sosul preparat si le amestecam, acoperind fundul vasului
  • Punem tortellini in vas, iar peste turnam sosul. Daca aveti un vas mai mic, puteti pune compozitiile in straturi: unul de paste, altul de sos, si tot asa. Deasupra acoperim totul intr-o ploaie de mozzarella rasa.
  • Puneti totul in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute la 200 de grade.
  • Cand serviti, mai puteti presara deasupra parmesan ras si busuioc proaspat.

Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!