Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pizza cu blat din conopida

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Pentru multi dintre noi pizza este o placere vinovata. Ei bine, nu trebuie neaparat sa fie asa! Reteta de pizza cu blat din conopida este o interpretare sanatoasa si delicioasa a retetei originale, cu mai putine grasimi si calorii.

Pizza cu blat din conopida

Pizza cu blat din conopida

Ingrediente:

  • 250 g de conopida;
  • un ou mare;
  • 1/2 lingurita de oregano;
  • o lingura de parmezan;
  • 25 g de mozzarella;
  • 2 linguri de rosii pasate;
  • 1/2 ardei rosu, taiat julien;
  • o lingura de boabe de porumb din conserva;

Mod de preparare:

  1. Desfa conopida in buchetele, spal-o si marunteste-o la robotul de bucatarie.
  2. Conopida maruntita se adauga intr-o oala cu apa clocotita si se fierbe aproximativ 8-10 minute, dupa care se scurge bine si se lasa sa se raceasca.
  3. Pune conopida intr-un prosop curat si strange-o intr-o bila, pentru a scurge excesul de apa.
  4. Rastoarna conopida scursa intr-un bol, dupa care adauga: oul batut, parmezan, oregano, sare si piper (precum si alte condimente, la alegere).
  5. Dupa ce ai amestecat compozitia, adaug-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt si intinde-o uniform. Se coace in cuptor timp de 30 de minute.
  6. Amesteca rosiile pasate cu putina apa calda si adauga sosul rezultat pe crusta de pizza. Presara mozzarella rasa, adauga boabele de porumb si ardeiul taiat julien.
  7. Pizza se mai coace 10 minute pana cand mozarella se topeste.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!