Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Gogosi in foi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Foarte usor de facut, ieftine, excelente si in zilele de post, gogosile astea va vor cuceri cu siguranta. Si daca va intrebati de ce se numesc gogosi in foi e pentru ca se desfac in mai multe foi.

Gogosi in foi

Gogosi in foi

Ingrediente:

500 gr faina
250 ml apa calduta
7 gr drojdie uscata
1 lingurita sare
ulei pt uns si pt prajit
zahar pudra  

Mod de preparare:

Din faina, apa, drojdie si sare framantam un aluat pe care il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. 

Il impartim in 5 bucati egale, presaram suprafata de lucru cu faina si framantam fiecare bila de aluat pana devine elastica si nelipicioasa.
 

Intindem o foaie rotunda de aluat. 

Ungem cu ulei pe toata suprafata. 

Rulam foaia de aluat unsa cu ulei. 

Rasucim susul obtinut ca pe un melcisor. 

Presam cu sucitorul. 

Si-l intindem o foaie rotunda. 

Ungem din nou foaia obtinuta cu ulei si repetam procedeul de inca 2-3 ori. 

  Prajim gogoasa astfel obtinuta in baie de ulei. 

Uleiul trebuie sa fie fierbinte in caz contrar gogoasa va absorbi prea mult ulei. 

Scoatem gogoasa intr-o sita si o lasam la scurs, sau o asezam pe servetele absorbante, ca sa eliminam excesul de ulei.  

Pudram cu zahar din abundenta, eventual puteti amesteca zaharul pudra cu zahar vanilat pentru un gust mai bun.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!