Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Chilli con carne

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Chilli con carne este acel gen de preparat din care poti manca o saptamana intreaga fara sa te saturi.
Chilli con carne

Chilli con carn

Ingrediente:

  1. 2 linguri de ulei de masline
  2. 1 kilogram de carne tocata de vita
  3. 4 catei de usturoi (tocati)
  4. 2 linguri de chimion
  5. 1 lingura de oregano
  6. 2 lingurite de paprika (sau chilli)
  7. ¼ lingurite de piper
  8. 2 linguri de bulion
  9. 1 conserva de rosii cuburi
  10. 1 cana de supa de vita
  11. 1 conserva de fasole rosie
  12. 1 mana de patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Incinge o lingura de ulei intr-un vas de fonta si adauga carnea de vita. 

Gateste carnea timp de 8 - 10 minute, amstecand din cand in cand cu o lingura de lemn, pentru a rupe bucatile 

Cand carnea este rumenita, scoate-o din tigaie pe o farfurie acoperita cu un prosop de hartie, pentru a se scurge de grasime.

Pune in vasul de fonta inca o lingura de ulei si adauga ceapa. 

Amesteca timp de 5 minute, pana se inmoaie ceapa.

Adauga usturoiul (pisat), gateste inca un minut, apoi aseoneaza cu chimion, oregano, paprika, piperul si pune in vas bulionul. 

Amesteca totul inca 2 minute.  

 Adauga carnea de vita, rosiile la conserva, fasolea si supa de vita.  

Aseoneaza cu sare si piper dupa gust, arunca in vas patrunjelul si lasa chilli-ul la fiert, amestecand din cand in cand.  

Chilli-ul va fi gata in vreo ora si jumatate. 

Serveste-l fierbinte, cu tortilla de porumb sau cu orez, si cu branza rasa deasupra.

 Pofta mare!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!