Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Noodles cu chili si usturoi

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Noodles cu chili si usturoi e o reteta faimoasa in bucataria chineazeasca. Gateste acest fel de mancare la petreceri si reuniuni si ii vei impresiona pe toti placut.

Noodles cu chili si usturoi

Noodles cu chili si usturoi

Ingrediente

  • 3 cani apa
  • 4 pachet noodles instant chili
  • 2 linguri ulei
  • ½ cana ceapa
  • ½ cana morcov
  • ½ lingura ghimbir
  • 1 lingurita usturoi
  • sare
  • ½ lingura pasta de ardei iute
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 fire ceapa verde

Mod de preparare

  1. Se pregatesc ingredientele: se taie marunt ceapa, se da pe razatoare morcovul, se piseaza usturoiul si ghimbirul si se toaca firele de ceapa verde.

  2. Se adauga apa intr-o cratita si se lasa la foc mediu spre mare. Cand fierbe apa, se adauga continutul pachetelor noodles instant chili si se fierb. Odata fierti, se iau noodles si se pun deoparte intr-un bol de sticla.

  3. Se incalzeste uleiul intr-o cratita la foc mediu. Se adauga ceapa, morcovul, ghimbirul, usturoiul, sare si pasta de chili. Se amesteca bine.

  4. Se adauga in wok noodles si se amesteca bine. Dupa 5 minute, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pentru 2-3 minute.

  5. Se ia de pe foc, se portioneaza si se decoreaza cu frunze de patrunjel si ceapa verde. Pofta buna!

Serveste cald - asa e cel mai bun!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!