Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorbă de fasole verde cu carne

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Îți prezentăm o rețetă diferită de ciorbă, dar care, cu siguranță, te va cuceri imediat. Rețeta de ciorbă de fasole verde cu carne va deveni preferata ta imediat cum vei vedea cât de simplu o poți face.
Ciorbă de fasole verde cu carne
Ciorbă de fasole verde cu carne

Ingrediente:

  • 400 g carne de porc
  • 1 kg fasole verde
  • 3-4 cartofi potriviţi
  • 1 ceapă mare
  • 1 litru suc de roşii
  • 50 ml ulei
  • pătrunjel
  • cimbru
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • smantana - optional

    Mod de preparare:

    Se taie şi se spală carnea, se scurge de apă şi se taie bucăţele. Apoi, împreună cu ceapa, se călesc în ulei până se rumenesc. Se adaugă 2 litri de apă caldă şi sare, după gust, şi se pun păstăile de fasole spălate, curăţate la capete şi rupte în jumătăţi.

    - Dacă nu ai în casă suc de roşii, îl poți prepara dintr-un kilogram de roşii. Se curăţă roşiile de pieliţe şi se dau prin răzătoare. Dacă vrei, poți să pui sucul la fiert. Este mult mai sănătos.

    După ce s-a fiert fasolea pe jumătate şi nivelul apei a scăzut, se adaugă sucul de roşii, cartofii tăiaţi cubuleţe, sarea şi piperul şi o mică ramură de cimbru şi se mai fierb aproximativ 30 de minute.
    După ce a fiert ciorba de fasole, se pune usturoiul tocat mărunt pentru aroma deosebită pe care o lasă. Puneti o lingura de smantana - optional. Se toacă pătrunjelul, se presară pe fiecare porţie şi se serveşte cu pâine.
    Asta-i tot ce ai de făcut pentru cea mai bună ciorbă de fasole verde cu carne!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!